Yessica är en typisk tjej som ljuger om sin ålder, har en gränslös kärlek till sneakers och dödar för sushi. Hon bor i centrala Malmö och skrapar ihop varje liten slant för att kunna åka till L.A. våren 2010. Följ hennes blogg för att få veta mer om hur det är att ha tusen drömmar, vara danslärare och ständigt ha åsikter om ditt och datt.

fredag 13 mars 2009

LIVING THE DREAM

Detta händer inte mig... I'm living the dream baby!

Förlåt att jag inte har uppdaterat, men nu får ni allt på en gång istället.

Den 8 mars började kalaset. Slog ihop med moster Eva eftersom hon fyllde år den 6 mars... Alla 4 ungar, mormor och bert, mousserat vin, thaimat osv...

Den 9 mars blev lilla My myndig och firade dagen med Asti eftersom hon dessutom fixade teoriprovet... Därefter undervisade hon, pluggade och blev relativt sömnlös.

Den 10 mars bad hon spanskläraren om att få göra provet den 11 mars istället, eftersom hon varit sömnlös i 3 dagar och inte pluggat till provet.

Den 11 mars började hon dagen med att be till gud, gick till skolan och gjorde spanskprovet för att sedan avsluta dagen med uppkörning. KLART HON FIXAR DET! Hon lånar körskolans bil, kör som en blatte i 20 km/h med nervevad ruta och bling bling tärningar... (nej, men nästan). Därefter plockade mormor upp oss för att dumpa oss allihop vid en pizzeria. Sedan tar mamma över, tar oss till lilla torg, bjuder på en drink och firar...

Den 12 mars fortsätter vi och fira.....

Den 13 mars ringer Lin och frågar om jag vill vara hennes assistent när hon har workshop. I GREKLAND?!?! De står för allting. Goodbye Sweden, March 23-26th!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar