Yessica är en typisk tjej som ljuger om sin ålder, har en gränslös kärlek till sneakers och dödar för sushi. Hon bor i centrala Malmö och skrapar ihop varje liten slant för att kunna åka till L.A. våren 2010. Följ hennes blogg för att få veta mer om hur det är att ha tusen drömmar, vara danslärare och ständigt ha åsikter om ditt och datt.

torsdag 26 mars 2009

Svaret på gåtan...

Nu blir det lite personal thoughts. Ni killar säger att ni inte förstår oss... Vet ni vad nyckelordet är? Kommunikation! Stryk under det det där. Utan kommunikation förstår vi inte varandra.

Kommunikation kan beskrivas som en enklare form av samvaro mellan människor, dvs en sändare och en mottagare. När det inte finns möjlighet att använda sig av det fysiska perspektivet så får man ta kontakt på annat sätt, exempelvis via telefonsamtal (eller annat sätt). Vid kommunikation blir det ett utbyte av information, då mottagaren ska ge respons för att den ska bli kunna bli fullständig. Är man inte klarspråkig är det lätt att missuppfatta saker och ting. Så mitt tips är killar; nej, ni kommer aldrig förstå oss, och ja, vi kan vara dubbelmoraliska, MEN...

- Tjejer ser alltid saker från flera olika perspektiv (medan ni låser fast er vid ett)
- Tjejer tänker oftast före handling (män mellan 20-30 år är ex. i majoritet vid bilolyckor)
- Tjejer har hela PMS-processen (vilket gör att ni har ingen aning om hur det känns att vara uppsvälld då kläderna inte passar, vilket helvete det blir om ni har tagit den sista mjölken till kaffet, att hela dagen kan vara förstörd om marscaran är slut eller om ni inte hör av er eller svarar på sms)
- Tjejer analyserar mer (och ringer halva telefonlistan för bekräfelse om rätt eller fel, medan ni spottar ut att ni visst alltid har rätt)
- Tjejer vill bli uppvaktade (det ligger i blodet)
- Tjejer vill höra att de är vackra (det ligger i blodet)
- Tjejer markerar/hotar eftersom de vet att det alltid finns någon som gör allt för dem :-) Vissa är smartare än andra...


SO... U GUYS BETTER COMMUNICATE!

1 kommentar: